jobs

Als Media bedrijf maken wij gerenommeerde televisie programma’s voor RTL en Talpa. Door middel van Branded content brengen wij Nederlandse en Internationale Ondernemers in beeld. In de afgelopen jaren hebben wij een kijkje gegeven in de keuken van meer dan 2500 bedrijven. Concepten als duurzaam ondernemen, zorg en innovatie. Tevens begeleiden wij onze deelnemers naar een betere online exposure door middel van kwalitatieve en inspirerende video content

Je werkplek

Wij zijn geen groot corporate Media Huis. Wij hebben juist gekozen voor het behoud van een huiselijke en creatieve omgeving. Het kantoor is opgesplitst in afdelingen Sales & Redactie. Kom zelf langs en ervaar of het echt zo een open werksfeer is als wij gedurfd claimen.

Je collega's

Wij zijn creatieve, ondernemende mensen met een passie en liefde voor Media. Onze grootste kracht ligt in de mensen die hier werken en de hechte band die wij met elkaar hebben.

Je kansen

Gedreven mensen, dat is waar we naar op zoek zijn. ‘’Sky really is not the limit’’. Met de juiste mindset kan je niet alleen extreem goed verdienen maar ook zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden om een eigen format te bedenken

Werken bij Titan Media

Dit zegt één van de collega’s over het bedrijf:

 

‘’ Er hangt hier een enorm fijne sfeer. Iedereen ondersteund elkaar en we hebben allemaal passie voor het media vak, Soms is het hectisch maar dat komt omdat we allemaal strebers zijn. Persoonlijk vind ik het leukste aan mijn werk dat ik door middel van goede content creatie kan bijdragen aan het succes van enorm veel mooie bedrijven. ”

RTL & TALPA

Accountmanager media

RTL4 Nieuw Health, Beauty & Lifestyle programma

Inside Sales